Ezen az oldalon ingyenesen letölthető mini e-bookokat, munkafüzeteket találsz amelyeket a leggyakoribb problémákra szabva készítettem.

Itt egy helyen megtalálod az összeset:)

Nézd meg, töltsd le, használd őket egészséggel:)

ÖNBIZALOMFEJLESZTŐ MINI E-BOOK

Hányszor fordult elő veled, hogy túl kevésnek találtad magadat egy helyzethez vagy kapcsolathoz? Hogy szerettél volna valamit, de a félelmeid visszatartottak? 

Az Önbizalomfejlesztő mini e-book segít abban, hogy:

Ha szeretnél egy mini önismereti utazáson részt venni és felülírnád a régi, rosszul működő beidegződéseidet, akkor töltsd le az ingyenes Önbizalomfejlesztő e-bookot!

Ha többször is megpróbáltál már változtatni de valahol mindig elakadtál, akkor ez a mini e-book lépésről lépésre vezet végig a változás útján!

Önbizalomfejlesztő mini e-book

SELF-CARE, AZAZ BÁNJ JÓL MAGADDAL:)

Sosem volt ennyire fontos, hogy odafigyelj magadra, mint a mostani bizonytalan időkben.
 

Szánj időt arra, hogy egy kicsit többet törődj magaddal és olyan szokásokat, apró napi rutinokat vezess be, amelyektől hosszú távon sokkal jobban érezheted magad 🙂

De elismerem, hogy a rutinkiépítés nem könnyű…Ezért összeállítottam neked egy 7 napos rutinkiépítő munkafüzetet, amiben testi-lelki- szellemi töltődéssel kapcsolatos ötleteket, tippeket találsz és megtanulhatod, hogyan tehetsz minden egyes nap egy kicsit magadért.

Ha szeretnél egy kicsit jobban odafigyelni magadra, akkor a Self-care rutinkiépítő minitanfolyamom gyakorlatai segíteni fognak ebben:) Lépésről-lépésre megtanuhatod, hogyan tegyél minden nap egy kicsit magadért.

.

Bizonytalan vagy a munkádat illetően? Egyik nap úgy érzed, eljött az idő a változtatásra, másnap viszont már azt gondolod, hogy 'jobb, ha kivárok'? Nem tudod, merre tovább?

.

CÉLKITŰZŐ MUNKAFÜZET

Vannak céljaid, de folyton halogatod a megvalósításukat? 
Számtalanszor nekifutottál már, de mindig elakadsz valahol? 
Töltsd le a nyomtatható mini-célkitűzőmet, amely lépésről-lépésre vezet végig a megvalósítás útján!

A munkafüzetben olyan feladatokat találsz, amelyek:

Ha úgy döntöttél, hogy ‘végig is csinálod’ és ehhez szeretnél egy kis segítséget, akkor töltsd le az ingyenes Célkitűző munkafüzetet!

.