Légy egy jobb önmagad

– 8 hetes online önismereti tanfolyam –

Szeretnéd végre ‘elég jónak’ érezni magad? 

Megszabadulnál a megfelelési kényszertől és az önbizalomhiánytól? 

Ha szeretnéd, hogy a félelmeid ne akadályozzanak meg abban, hogy azt az életet éld, amit szeretnél akkor tarts velem a Légy egy jobb önmagad önismereti utazáson! 

Mit kapsz a programban?

  • Hatékony eszközöket önmagad megismerésére, amelyek segítenek felismerni és feloldani a régi, rosszul működő beidegződéseidet is.
  • Megtanulod kezelni a félelmeidet és azt, hogyan ne gondold túl a dolgokat és beszéld le magad mindenről.
  • Módszereket, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. A segítségükkel ki tudod majd bontakoztatni mindazt, ami már megvan benned, csak eddig nem merted megmutatni a világnak.
  • Tippeket és trükköket az önbizalom növelésére - arra, hogy szeretni és tisztelni tudd magad.
  • Végre 'elég jónak' fogod érezni magad és nem akarsz majd mindenkinek megfelelni.
  • Megtanulhatod, hogyan ne hallgass a belső kritikus hangodra és hogyan érezd magad sokkal jobban a bőrödben!

Értesíteni foglak, amint elindul a jelentkezés a tanfolyamra!*

* A várólistához való csatlakozás természetesen nem jelent vásárlási kötelezettséget – csak egy részletes tájékoztatást a tanfolyam felépítéséről és tematikájáról😊.

Szia, örülök, hogy találkoztunk!

Mráz Katalin pszichológus vagyok. A személyes és online tanácsadások mellett online tanfolyamok keretében is szeretnék segíteni ha úgy érzed, hogy elakadtál az életed valamely területén és szükséged lenne egy kis inspirációra, együtt gondolkodásra ahhoz, hogy hogyan kezeld vagy oldd meg a kialakult helyzetet.

Praktikus, a gyakorlatban is jól használható módszerekkel segítek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és egy szerethető, élhető életet alakíts ki.