A kihíváshoz tartozó videós bejelentkezések

Szia!

Mráz Kata vagyok, a Pár perc magadra 7 napos önismereti kihívás szerzője. Ezen az oldalon gyűjtöttem össze a videókat, amelyeket szeptember 7-től érhetsz majd el.

Szeptember 7 és 13. között naponta fel fog kerülni egy videó az oldalra, a kihívás lezárulása után pedig még egy hétig elérhető lesz ez az oldal, az összes videóval – azaz ha akarod, még vissza tudod őket nézni!

1. nap: Köszöntés és az 1. naphoz tartozó feladatok

A mai feladat elsősorban a problémáink felismeréséről, pontos megfogalmazásáról – azaz a tudatosításról fog szólni. A feladatok pontos leírását a kiküldött emailben is megtalálod, illetve a kihíváshoz tartozó munkafüzetben is találsz ehhez a naphoz kapcsolódó feladatot.

2. nap: Miért olyan nehéz változtatni?

Változtatni nagyon sokan szeretnének – de kevesen tudják végig is csinálni..Vajon miért? Mik azok a beidegződések, mögöttes hiedelmek, amelyek ezt megakadályozzák? A videóban erről fogok beszélni, és a munkafüzet mai feladatai is ehhez kapcsolódnak.

3. nap: Hogyan lehet valódi változást elérni?

Tippek, trükkök, bizonyított módszerek a változáshoz.

4. nap: Félelmeink és a belső kritikus hangunk

Ma a változás útjában álló egyik legfontosabb akadállyal fogunk foglalkozni, ami nem más, mint a félelmeink és a belső kritikusunk.

5. nap: Az igazi önbizalom titka, azaz mit jelent az önszeretet?

A mai videóban az önszeretetről fogok beszélni, ami sokkal összetettebb, mint gondolnánk és az önbizalmon kívül nagyon sok része van. 

6. nap: Gondolattrükkök, azaz tippek a pozitív(abb) gondolkodásra

A változás egyik legfontosabb lépése az, hogy hinni tudjunk benne:-) Persze mondani mindig könnyű…

A mai videóban a gondolataink átprogramozásáról fogok nektek beszélni. Megosztok veled további trükköket is, amelyek segítenek abban, hogy a negatív gondolatokat felülírd, átprogramozd. (Ne tévesszen meg az, hogy a videó címében 7.nap szerepel, ez valójában a 6. nap:-)).

7. nap: Hogyan tovább?:)

Köszönöm, hogy velem tartottál a kihívás napjain! Remélem, hogy tetszettek a feladatok és van olyan köztük, amit magaddal viszel és akár a mindennapjaidba is beépítesz! 

Nézz körül a Pszichológia és önismeret oldalamon is!

Mráz Katalin egyéni vállalkozó. Minden jog fenntartva!